teisipäev, 16. november 2010

ILULUGEMISE VÕISTLUS

Eelmisel nädalal toimus Villa Artise galeriis põhjamaade raamatunädala raames 3. - 4. klasside ilulugemise mõõduvõtt. Sellele eelnes koolisisene lugemiskonkurss, kus osalesid meie klassist Adeel, Thekla, Maribel ja Doris. Kooli konkursi alusel valiti edasi kaks meeldejäävamat - meie klassist Adeel ja Maribel. Villa Artises toimuvale pärisvõistlusele saadeti Adeel Loreen.
Väga hästi lugesid kõik meie lapsed - kõigil oli teksti sisule vastav intonatsioon ning lisaks igaühe oma eripära. Adeeli tekst oli tõesti raske, kuid Adeel suutis tabada kõik nüansid. Meie kooli žürii nimetas Adeeli "peeneks" lugejaks ja sperlugejaks. Nagu tänasest Pärnu Postimehest võib lugeda, pärjati Adeel kõige keerulisema teksti lugeja tiitliga. Maribel nimetati koolivooru üheks võitjaks. Päris artiklit võite lugeda SIIT.
TÄNUD KÕIGILE MEIE LUGEJATELE! Lugemine on ja jääb vahvaks meelelahutuseks ning meil edeneb see päev-päevalt üha paremini. Loodan, et enamus lapsi on hakanud raamatu lugemist ka nautima, mitte ainult kohustusest lugema.

Kommentaare ei ole: