kolmapäev, 16. märts 2011

TÜDRUKUD SUPERFINAALIS - 1. KOHT PIIRKONDLIKEL RAHVASTEPALLI VÕISTLUSTEL




Täna oli väga pingeline ja samas supervõimsate emotsioonide päev. Varahommikul hakkasime kõigi Pärnu linna tublide rahvastepallivõistkondadega koos Viljandi linna poole sõitma. Ees ootas piirkondlik "Dumle" rahvastepallivõistlus. Nagu iga algus ikka, oli ka seekord veidi ebakindlust ja erinevaid hirmukesi, kuid koos saime kõigest üle ning pärast kahte mängu olid meie näod rõõmsad ja üks nali teise järel tõstis meie tuju lakke - sellises optimistlikus meeleolus jõudsimegi superfinaali. Finaali eelviimane mäng oli küll tasavägine, kuid väljusime siiski võitjatena - nii mitmedki tüdrukud ületasid ja üllatasid iseennastki. Tänu sellele, et enamus meie mängudest lõppesid seisuga 2 : 0 meie kasuks, KUULUS MEIE TÜDRUKUTELE I KOHT.
Selle võstluse reeglid nägid ette ka seda, et kolmest esimesest võstkonnast tuli valida parim mängija. Tüdrukute omavahelisel hääletusel loeti meie võistkonna parimaks mängijaks meie klassi Thekla, kes sai ka parima mängija erimedali.
Meie klassi kaks põhimängijat - Kärolin ja Kätlin - pidid kutsumata haiguse tõttu võistlustel osalemisest loobuma. Vaatamata sellele on nad ära teeninud suure kiituse ja au, sest nemad mängisid nendes mängudes, mis meid sellele lõppvõistlusele viisid - neid ootab üks ühine Dumle kommikott.
KIITUS MEILE KÕIGILE, SUPERNAISKOND:)

Kommentaare ei ole: